We Love Classic Quiz met Wipneus en Pim

DJ's Wipneus en Pim presenteren de We Love Classics Quiz.

De combinatie van dj en entertainer is het succesvolle uitgangspunt van de shows van dj's Wipneus en Pim. Naast de nog altijd zeer succesvolle Discoshow presenteren zij nu ook de interactieve Quiz-Show vol bekende hitgragmenten uit de afgelopen 50 jaar: de We Love Classics Quiz. Daarmee heeft het duo Wipneus en Pim nu eindelijk ook een muzikale show die in (Grand) Cafe's en kleinere gezelschappen tot zijn recht komen.

De We Love Classics Quiz is een vrolijke popquiz met hits, tv-tunes en hilarische fragmenten van de jaren '60 tot en met het huidige decenium. Daardoor geschikt voor jong en oud. De eerste popquiz die niet aaleen voorbehouden is aan muziekfreaks, maar voor iedereen die houdt van een lekkere retro-deun. Van Bill Haley tot Billy Idol en van Dokter Bernard tot Dr. Alban.

Wat dj's Wipneus en Pim neerzetten met de 'We Love Classics Quiz' mag eigenlijk het predikaat 'quiz' niet dragen, daarmee zouden we het dje duo tekort doen. We mogen in dit geval met recht spreken van een 'Quiz-Show'. Middels een slimme combinatie van weet-zing –en-doe-vragen (en een hilarische bonuspuntensysteem) ontstaat een uitgelaten sfeer waarbij het eerder regel dan uitzondering is dat het publiek in polonaise de deur uit gaat. En een quiz van dj's Wipneus en Pim is geen quiz als er niet fantastische prijzen aan verbonden zijn!

Alle teams krijgen een quizpakket met een mooi quizboekje, een speciale We Love Classics 4-kleurenpen en een feestelijk fluitje. De duur van een volledige Quiz-Show is ongeveer 90 minuten, tel daarbij op een nakijkmoment van een minuut of 10 en de prijsuitreiking (dj Pim houdt inmiddels de boel lekker aan de gang), dan is de Quiz-Show toch al snel goed voor een uur of 2 top-entertainment.

Korte Quiz-Shows of Quiz-Shows 'op maat' (alleen Disco?, alleen jaren '90?) behoren ook tot de mogelijkheden.